Resultaten voor flyer grootte

flyer grootte
Flyer formaten DOEN! Grafisch ontwerp Webontwerp.
Naast de A5 flyer is het ook mogelijk om kleinere flyers te laten maken, bijvoorbeeld met de afmetingen van een A6 of zelfs een A7. Het formaat van uw flyer moet aansluiten bij het doel en de informatie die u wenst te verspreiden.
Alles over Flyers Flyerservice.
De maten die er achter staan zijn in mm en inclusief 2 mm overlap aan iedere kant. Overlap is een marge die er voor zorgt dat als er met snijden iets verschuift er geen witte randen op de flyer komen.
affiche-formaten Flyer.be.
Flyer.be is jouw partner voor goedkoop en kwalitatief drukwerk. Bestel online en binnen enkele dagen wordt jouw drukwerk geleverd. Je kan het ook gratis ophalen in een FlyerStore. Visitekaartjes, flyers, affiches, folders, stickers, kaarten, boekjes, magazines, briefpapier, enveloppen, roll-ups, spandoeken, vlaggen, presentatiemappen, Lees meer.
Papierformaat flyer. Welk formaat kun je het beste gebruiken voor flyers?
Hoe dikker het papier is dat je gebruikt, hoe steviger de flyer zal worden. Het moet echter ook niet te dik worden, dan kun je de flyer niet meer vouwen zonder dat het gaat scheuren of niet meer goed leesbaar wordt.
A6 formaat Drukland.
Deze 5 mm geldt vanaf de rand van het formaat ná snijden zie derde afbeelding hierboven. Tel hier de 3 mm afloop bij op en je komt uit op de 8 mm die de tekst van de buitenste rand van het ontwerp moet komen te staan zie tweede afbeelding hierboven.
Affiches en flyers Formaat.
Affiches en flyers. Je fuif of evenement aankondigen via affiches of flyers, en die massaal verspreiden, is nog altijd een veelgebruikt kanaal. Er zijn een aantal zaken die je zeker op een affiche of flyer moet vermelden. Handig om te weten.:
Vereisten flyer JuridischForum.be.
Die extra belasting klopt, maar je hebt in Gent 14 dagen tot na de bedeling tijd om die aangifte in te dienen. Ter info: in Gent bedraagt deze 0.7 cent per flyer voor flyers van normale grootte. Berichten: 224 Reputation: 0.
Flyer formaten afmetingen Printdeal.be.
Flyer A6 formaat. Het A6 flyer formaat past vier keer in een A4tje en heeft de grootte van een ansichtkaart. Redelijk klein dus en daarmee geschikt voor promotiematerialen in een handzaam formaat. Flyers in een A6 formaat zijn dan ook een populaire keuze.

Contacteer ons